Followers

Program kenakan org...baik ke x??







pic by Mr Google~


********************************************************************************


Pagi aku hari ini dimulakan dengan mood yang kurang baik....nak tau sebab apa??? otw nak dtg keje, mcm biase...aku bukak la radio...n seperti biasa...semua stesen radio berebut - rebut untuk buat program yang pada kiraan mereka sangat la best...korg mst tahu kan...program yang pg2 ni...apa lagi...mst program utk kenakan org...mmgla nmpak n dengar mcm menghiburkan je....aku pun kadang2 layan je la...mmg boleh buat kita hilang tnsion skjap then gelak giler2 time dgr tu..kirenye lupa la skjp mslah yang melanda dalam jiwa ni...

tapi.....tadi bila aku dgr satu stesen radio ni....aku jrg dgr stu stesen rdio ni....so xtau lak dia bt stu program yang mcm nak kenakan org ni...yang geramnye...haihh....meh aku story yer...

situasi : En A adalah seorang personal loan banker (itu yang dpt buat ksimpulan) mendapat panggilan daripada seorang potential customer yg kononnya foreigner dr Australia...so speaking la si "foreigner"..katanya minat beli stu property kt area KL....nak bt loan n bla...bla....Mr A ni plak...xpndai ckp BI...sian je aku dgr td....tergagap-gagap jgk dia...yang aku skit hti...dj2 yang ad tu blh plak gelak2....tahula ni utk entertainment...tp..mmg xbaikla...mengenakan org...dah tau org tu xpandai ckp bi...paham2 je la....yg iritating sgt tu....gelak tawa dj tu bila si Mr A duk tergagap ckp dlm bi...haihhh...xtaula...blh gak ad program mcm ni....mmgla nk mcm fun...tp bg org yg x terkena kan...cba kalo dj2 ni lak yg trkena...mau x mengamuk diorg....permainkan perasaan org....geram btoll aku....ok...full stop...tu je nak cite...

1 orang nak bagi idea:

  1. hmm betol2. kadang2 tak setuju. tp kalau nak buat jugak, biar ada batasnya. jgn main hentam ikut suka hati die je. tol tak? *emo kejap* hehe

    ReplyDelete