Followers

Citaku's geng @SR

::Updated entry::

Entry ni memang dah lame nk update tapi tak terbuat..sebabnya line tenet la...ngokngek..huhu..kesian tak kat sy kwn2...huhu...hari ni sebab gna streamyx...pergh..laju..apa lagi..memang update la entry byk2 yang nak publish sblm ni tp tak terpublish...okla..xnak ckp lebih2...tp sblm tu..maaf yer...ni entry makan2...sy tahu skrg bulan puasa...jadi..sabar2 kan lah diri anda ye...huhu...


Hari tu...kitorg geng citaku di Perlis..yang seramai 5 orang pergi jalan2 cari makan kat Secret Recipe, SR.Mulanya cadang nak makan kat Pizza Hut..bila dah smpai je...sekali pizza tutup..tgh buat construction apa tah..aiseh...cadang la plak nk g roundbout kopitiam...skali bru je nak bkak...tgh duk susuh2 meja n kerusi baru...apa lagi..last choice...kfc n SR.Kfc mcm dah biasa sgt..jadi kitorg pn pgla SR...so..jamula mata anda2 smua ye kwn2...heee










Tapi ada berlaku kejadian yang x best kt SR ni...mencik tol...nak dijadikan cerita...saya pnye order...dahla smpai lambat..skali ada rmbut plak dlm makaroni tu...dah xlalu mkn dah...tggu pnye tunggu..bru dpt yg bru...adala dkt stgh jam or sjam...sabor je la...pasni...nk g lagi x kt SR ni...mcm da serik je..huhu

0 orang nak bagi idea:

Post a Comment