Followers

Its a real good match




Salam

Selamat malam semua.



Detik-detik ketika diumumkan hubungan mereka.Dr Halina nampak biasa-biasa saja kan.Mungkin aura pengantin bekum terserlah lagi.


credit to candidsyndrome



Tadi saya ada tengok siaran langsung persandingan angkasawan negara yang pertama dengan pasangannya.Saya percaya, ramai blogger dah buat entry pasal kisah mereka.Siap ada yang tangkap gambar kat tv and upload kt blog.Semangat sungguh.Hehe...well...saya pun tak nak ketinggalan nak buat entry jugak pasal mereka.Ala...entry ni je....lepas-lepas ni...tak kot..


Dr SMS and Dr Halina-sangat secocok dan sepadan



Itu yang saya dapat buat kesimpulan berdasarkan apa yang saya nampak tadi.Bukan sahaja dari segi taraf pendidikan dan keluarga malah personaliti.




Kek kawin mereka...adaptasi dari kapsul soyuz tm13 xsilap..

pic by BeautifulNara


Apabila saya melihat acara persandingan mereka tadi, while they walking on the aisle...menuju ke tempat persandingan, mereka senantiasa tersenyum.Begitu murah dengan senyuman kedua-duanya.Saya yang melihat dari tv pun turut tersenyum.Macam kelakar pun ada.And they are so sweet.


I wish my other half would be like that cause i love to smile...thats what people told me =) (ada kaitan ke?huhu)



credit to kukubesi and saiful nang


Sepadan kan diorang.saya suka la tengok dr halina tu.Makin cantik dan makin kurus.

ok..need to sleep now.Nite darling ;)








3 orang nak bagi idea:

  1. mmg diorang sepadan..semoga berbahagia~

    ReplyDelete
  2. saya tak tulis pasala dorang.. hehe... tapi memang ramai blogger cerita apsal dorang..

    ReplyDelete
  3. hmmm .. jijah pun suka nengok dia ... rasa macam happy sangat kan ?? moga depa bahagia selalu ...

    ReplyDelete