Followers

Pagi-pagi dah nervous...

Salam dan Selamat tengahari.












credit to google


Apa kes tetiba nervous ni??? Hehe...saya dapat berita gembira...not 100% la tapi tu dah peluang..so saya memang tunggu sangat-sangat. Bila dah dapat berita tu, jadi speechless and blur sekejap. Sian kat kakak sorang ni, jadi solver untuk pertanyaan saya. Hihi...


Apa-apa pun, harap-harap akan menjadi la...Doakan saya dapat berita gembira ye...


credit to google

Happynye kalau dapat berita gembira...(^_^)


***Mesti korang pelik kan..apela berita gembira tu..takpe..takpe..kalau saya 100% dapat, saya share kat sini, kalau tak, saya buat-buat diam la ye...;)













4 orang nak bagi idea:

  1. semoga mendapat berita gembira :)

    ReplyDelete
  2. alamak..dah 2,3 kali atok tersesat lam ni..nak cari nuff...tp x jmpe..sowy cangat2...klu nk atok singgah lagi..pegi la page atok..n tinngalkan pesanan kt KEDAI KOPI atok tu ye..tatai cucu...

    ReplyDelete
  3. uikk.. ape la tu agaknye kan.. hehe

    ReplyDelete
  4. LadyBird : insyaAllah..tq =)


    Aiman : hehe....ok atok ;p


    Siti: rahsia dulu...doakan eh :)

    ReplyDelete